Mevi

Over Mevi

Onze cultuur

Mevi is een hightech machine- en systeembouwer met grote expertise in de fijnmechanische en mechatronische techniek. We werken in het hart van de Nederlandse hightech industrie en dat doen wij met ongelooflijk veel plezier. Dit komt voornamelijk door de afwisseling in het werk dat wij hebben. We maken prototypes en enkelstuk machines of onderdelen, repeterende werkzaamheden komen hier dus niet voor. We moeten daarom snel kunnen reageren op nieuw werk en projecten. Dit zie je én dat voel je terug in onze cultuur. Wij zijn open en informeel, creatief in oplossingen en wij helpen elkaar graag. Dit merk je aan de manier waarop wij met elkaar omgaan. Vrijheid in je werk vinden wij belangrijk, iedereen is anders en heeft een andere werkwijze. Bij ons krijg je díe vrijheid om je werk op jouw manier uit te voeren. Daar hoort verantwoordelijkheidsgevoel bij, maar als jij zelfstandig kan werken, initiatief toont dan heb jij de eigenschappen die passen bij ons.  Onze cultuur kenmerkt zich daarom door:

 • Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Vrijheid in het uitvoeren van je werk;
 • Korte communicatielijnen met een informele werksfeer;
 • We zijn een familiebedrijf, deuren staan open en we helpen elkaar altijd.

 

Kennis maakt innoveren mogelijk!

Onze prestaties zetten we neer met het gehele bedrijf, daarom werken wij als een team. Maar dit is alleen mogelijk als alle medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dit vinden wij heel belangrijk. Ons opleidingsbeleid is daarom open en sluit goed aan bij de vrijheid die wij je bieden in je functie. Wij kijken samen op welk vlak jij je verder kunt én wilt ontwikkelen. Middels een training, cursus of een opleiding werken we hier samen aan. Dit maakt het mogelijk om je continu te verdiepen in je vakgebied, jezelf te ontwikkelen en aan je doorgroeimogelijkheden te werken.

Werken en leren bij Mevi

Wil jij je vakdiploma nog halen? Dan kun je bij ons de praktijk leren. Met de scholen in onze omgeving werken wij nauw samen om jonge toekomstige technici te begeleiden in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij Mevi leiden wij je op tot de hightech professional die je wilt zijn. Mevi investeert graag in je, op deze manier komen we samen verder.

 

Waarom kies je voor Mevi?

Werken bij Mevi betekent kiezen voor een informele en open bedrijfscultuur. Een familiebedrijf waar je met 120 collega´s samenwerkt aan hightech speciaal machines of de productie van complexe machineonderdelen. Wij hebben de complete supply chain in huis, dat maakt het voor elke techneut zo mooi om hier te werken. Je ziet jouw werk hier alle fases doorlopen. Hoe gaaf is het dat jij als constructeur mee kan helpen om ‘’jouw’’ machine te installeren in de montage. Of dat jij een blok aluminium ziet veranderen in het door jouw ontworpen machineonderdeel. Dit maakt ons zo dynamisch in ons werk en veelzijdig voor onze klanten. Dáárom is werken bij Mevi zo mooi! Deze variatie zie je ook terug in het werk en de functies die wij hebben. Als jou dit ook aanspreekt en je past bij de manier van werken die wij hanteren, dan horen wij graag meer van je. Lees hier de verhalen van onze collega’s.

 

Wanneer pas je bij ons?

 • afwisseling in je werk vind je belangrijk, wij maken klant specifieke machines en onderdelen;
 • jij bent nieuwsgierig en wilt vooruit, je kennis op peil houden vinden wij belangrijk;
 • kwaliteit afleveren zit in je karakter, daarom komen klanten bij ons terug;
 • als je graag wilt werken in de slimste regio van Nederland;
 • je wilt werken in een team met een gemoedelijke en collegiale sfeer, Brabantse gezelligheid;
 • je werkt graag bij een betrokken familiebedrijf waar men elkaar kent;
 • een feestje met je collega’s vind jij altijd een goed plan, ons Mevi Open Tennis en BBQ’s zijn geweldig!

 

Wie zijn wij?

In 1967 start Wies Colen Mevi als eenmanszaak zijn bedrijf in Mierlo-Hout. 50 jaar later werken wij met 120 collega’s aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten in de machinebouw. Klant specifieke machines voor de voeding-, medische-, en de semi-conductor/ hightech industrie. Onze werkwijze zorgt dat wij hier succesvol in zijn. We helpen elkaar graag en de deur staat voor elkaar open. We lopen naar elkaar toe als we iets willen weten of nodig hebben. Snel, direct en informeel. Spreekt jou dit aan, dan maken we graag kennis met je. Ben je nieuwsgierig geworden? Bel ons op ter kennismaking dan plannen we een afspraak in. We vinden een persoonlijk gesprek heel verhelderend om te zien of we bij elkaar passen. Check onze vacatures en kijk of jouw baan er tussen staat.